,,De 23e was het moment daar om de winterjassen te kunnen halen. Veel trainers en leiders klaagden over de kwaliteit van de verouderde versie. Er is veel tijd en energie in gestoken om de juiste keuze te kunnen bepalen voor welk type jas we zouden gaan.

De jassen zijn voorzien het VCT-logo en het logo van Outhuijse verzekeringen.nl. Tevens hebben we de jas laten voorzien van een nummer. Dit nummer zal worden gekoppeld aan de leider/trainer in kwestie.

De eerste reacties zijn lovend en dat is een mooie opsteker voor de 11 personen die hier in zijn totaliteit menig uurtje mee bezig zijn geweest.

Zoals gemeld zaten er 23 januari vier vrijwilligers klaar om de leiders/trainers te voorzien van een VCT-coachjas. Het is dan moeilijk te verkroppen dat er slechts negen zijn komen opdagen. Dat betekent dat 1/3 van het totaal is komen opdagen. Dat men verhinderd is, kan ik begrijpen, maar een melding richting de kledingcie is een kleine moeite.

Als leden hebben we met elkaar besloten om een professionaliseringslag te gaan maken binnen de club en daar horen de jassen ook bij. Net als de presentatiepakken. Vrijwilligers stoppen er veel tijd en energie in om het voor aankomend seizoen klaar te krijgen.

Ik wil dan ook de leden een spiegel voor houden. Alles rondom de club gaat niet vanzelf. Hier hebben we elkaar bij nodig. Het gaat vaak om een kleine aanpassing in je agenda. Mocht je verhinderd zijn, laat het de betrokkenen weten.

Hoe nu verder met de jassen? We organiseren geen nieuw ophaalmoment. Tevens gaan we clusteren, zodat we niet voor elke jas heen en weer gaan. Je kunt een afspraak maken via kleding@vctrynwalden.nl. Laat je tel.nummer achter en er zal contact opgenomen worden.

Nogmaals wil ik benadrukken dat zowel de outfit van de leiders/trainers als de presentatiepakken van de spelers gedragen worden bij wedstrijden. Ik vertrouw erop dat dit opgepakt gaat worden en dat er een mooi speelseizoen voor ons ligt. Succes allemaal.”

Sjaak Bakker
Facilitaire zaken
VC Trynwâlden

Terug naar overzicht