Koffie zetten: Het koffieapparaat is aangesloten op de waterleiding, dus water bijvullen is niet nodig. Zet apparaat aan(aan/uit knop voor op het apparaat). Per kan koffie wordt er 1 vol plastic bekertje koffie gebruikt. Druk op “volle kan” en na even opwarmen begint het apparaat te lopen (het aan/uit lampje knippert totdat de koffie klaar is). Bovenop het apparaat kan je twee kannen warm houden. (Verwacht je veel drukte, vul de grote tapkan)

Thee zetten: Heet water wordt m.b.v. de waterkoker gemaakt. Er is een doosje met losse theezakjes, in verschillende smaken. Moet er thee worden gezet voor een elftal, gebruik dan de grote ketels, waar ook ranja in gemaakt kan worden.

Ranja maken: 3 liter water en 2 volle (koffie)bekertjes limonade

Frituren: Zet de frituur aan d.m.v. de draaiknop, zet deze op 185 °C. Het duurt ca. 30 minuten voordat het vet heet is (we frituren vanaf een uur of 11.30, dus zet de frituur rond 11.00 aan). Nieuw vet wordt vervangen door de kantinebeheerder.

Let op: patat wordt in de linker frituurbak klaargemaakt en de snacks worden in de rechter frituurbak klaargemaakt.

Patat: ca.4 minuten frituren.

Snacks:

*Bitterballen/snacks ca. 4 minuten frituren.

*Frikadellen ca. 4 minuten frituren, deze komen bovendrijven wanneer ze klaar zijn.

*Kroketten ca. 6 minuten frituren

Gehaktballen: Gehaktballen liggen in de vriezer, per 4 op een bord, 6 minuten laten ontdooien in de magnetron. Daarna warm houden in de zwarte au-bain marie pan, in de jus (de jus maak je door 3 liter water aan 1,5 (koffie)bekertje juspoeder toe te voegen). Zijn er aan het eind van de dag nog gehaktballen over, zet dan de binnenpan met de gehaktballen in de koeling (folie erover!).

Satésaus: doos staat in koeling. Zie gebruiksaanwijzing op de verpakking. Maak de satésaus klaar in een pannetje op het vuur, houd het daarna warm in de au bain marie-pan.

Tosti’s: De tosti’s liggen in de vriezer, ontdooi deze 1 minuut in de magnetron en doe ze vervolgens ca. 3 minuten in het tosti-ijzer.

Broodjes kaas: Haal aan het begin van de dag een aantal broodjes uit de vriezer en bewaar deze in de afsluitbare box op de stelling in de keuken. Boter en kaas vind je in de koeling. Je kan aan het begin van de dag ook al een aantal broodjes kaas klaarmaken, verpakken in folie en in de koeling leggen. Zorg dat er steeds een aantal broodjes (ca.3) constant op de toonbank liggen.