Redactie

Een website valt of staat met de inhoud die erop staat. Zolang die correct en up-to-date is en de informatie verstrekt, die nodig is voor clubleden om hun sport zonder grote onduidelijkheden te kunnen uitvoeren, dan is dat voldoende. Maar nu er een site door Johan Idema gebouwd is moet deze ook gevuld worden met verslagen, nieuwtjes en foto’s.
Daar zijn wij als redactie verantwoordelijk voor. Wij zullen u op de hoogte houden van al het laatste nieuws rond onze club. Niet alleen via deze site, maar ook via Facebook en Twitter.

Dit kunnen we echter niet alleen. En net als in het ter ziele gegane clubblad roepen wij een ieder dan ook op een leuk verslagje van een wedstrijd, foto’s of zomaar een (‘vctrynwaldengerelateerd’) verhaal in te sturen. Zo weten we zeker dat we er samen een geslaagde website van kunnen maken.
Daarnaast biedt de techniek ons ook de mogelijkheid om videomateriaal online te zetten. Dus mocht u met uw camcorder de verrichtingen van uw zoon en/of dochter hebben vastgelegd tijdens een training of wedstrijd, dan kunnen wij ook dat materiaal plaatsen.

Wedstrijdverslagen, ingezonden stukken, columns, foto’s, filmpjes, op- en aanmerkingen, tips en andere bijdragen kunnen via het onderstaande e-mailadres bij ons worden bezorgd.

redactie@vctrynwalden.nl

Namens de voltallige redactie bedanken wij u op voorhand voor het inzenden van uw bijdragen.

- Andor Faber
- Durk Jan Kingma

Contact
T: 06-23427005
E: redactie@vctrynwalden.nl

Ontwerp & ontwikkeling
Johan Idema