Terrein- en Materiaalbeheer

Henk Werkhoven
consul

Sjaak Bakker
Materiaalbeheer
06 37 40 91 75
facilitairezaken@vctrynwalden.nl

Voor informatie over afgelastingen is de consul niet bereikbaar. Daarvoor kunt u contact opnemen met de betreffende wedstrijdsecretarissen. Voor de jeugdteams vindt u de gegevens hier.

Wie beslist of je kan voetballen op de velden van VC Trynwâlden?

Er komen, zeker in de winterperiode, regelmatig vragen binnen of een wedstrijd door kan gaan. Het gaat dan om te verwachten temperaturen, regenval of sneeuw op het veld. Zowel door de week als ’s morgens vroeg in het weekend keurt onze consul Henk Werkhoven (of vervanger Sjaak Bakker) de velden. Als de velden goedgekeurd worden volgt er geen actie of melding.

Als de velden op wedstrijddagen afgekeurd worden, belt de consul met het wedstrijdsecretariaat. Afmeldingen worden in Sportlink opgevoerd en er wordt zo spoedig mogelijk een bericht naar de gastteams verzonden.

Als de velden op trainingsdagen afgekeurd worden, wordt zo spoedig mogelijk contact met de betreffende trainers/leiders gezocht, zodat zij dit aan de spelers door kunnen geven.

Als de velden afgekeurd worden mag er dus NIET op gespeeld worden – ook geen training of oefenpotje.

Als de velden goedgekeurd worden, MOET de wedstrijden gespeeld worden (dit zijn de KNVB-regels waar VC Trynwâlden zich aan conformeert). Overigens heeft de scheidsrechter hierover het laatste woord.