Dankzij de inzet van enkele enthousiastelingen komt er een vervolg op de reüniedag die SV Twedo en VC Trynwâlden alweer bijna vier jaar geleden organiseerden.

Destijds reisde een touringcar vol spelers en supporters van de eerste en tweede selectie van VC Trynwalden af naar Nieuw-Amsterdam/Veenoord in het Zuiden van Drenthe. Dit was een vervolg op een bekerwedstrijd tussen beide eerste teams lang daarvoor, maar één die nooit werd vergeten en waar duidelijk werd dat het klikte tussen beide clubs. Het eerste en tweede elftal speelden zodoende vier jaar geleden oefenwedstrijden tegen de Drenten en daarna volgde een gezamenlijk feest in de kantine aldaar.

Vervolg in 2019

In Oentsjerk komt daar zondag 13 januari een vervolg op als SV Twedo met het eerste en tweede elftal op bezoek komt. Het programma zondag start, als alles volgens planning loopt, om 10.00 uur. Rond die tijd verwachten we de gasten op ons sportcomplex. De rest van het programma ziet er als volgt uit:

– 10.00 tot 11.15 uur  is er gelegenheid om gezamenlijk te ontbijten en koffie te drinken. Dit ontbijt is voor spelers en staf van Trynwâlden en Twedo, tevens mogen de eventueel meegereisde supporters van Twedo ook aanschuiven.

– 11.30 uur volgt een oefenwedstrijd tussen Trynwâlden 2 en Twedo 2 die onder leiding staat van L. van Foeken. De wedstrijdduur is twee keer een half uur.

– Om 13.00 uur volgt de oefenwedstrijd tussen Trynwâlden 1 en Twedo 1. Deze staat onder leiding van F. Inia. De wedstrijdduur is twee keer 45 minuten.

Gezamenlijke derde helft

Vanaf 15.00 uur zullen spelers, staf en supporters van beide teams gezamenlijk een gezellige derde helft in de kantine beleven onder het genot van een hapje en drankje.

We gaan uit van een sportieve dag met mooie wedstrijden en een gezellige derde helft. Toeschouwers zijn van harte welkom om deze bijzondere reüniedag met de gasten uit Drenthe mee te maken.

Terug naar overzicht