Samenvatting kledingreglement jeugd VC Trynwâlden

Het kledingreglement van VC Trynwâlden wordt uitgevoerd door de kledingcommissie, de contactgegevens staan op de website www.vctrynwalden.nl

Het clubtenue bestaat uit een zwart shirt met gele en rode bies en voorzien van gestikt clublogo, een zwart voetbalbroekje met gele en rode bies en voorzien van gestikt clublogo en een paar zwarte kousen met geel en rood motief. Voor keepers is er een paars keepershirt, een zwart of paars broekje, een paar zwarte of paarse kousen en keeperhandschoenen.

De wedstrijdkleding mag uitsluitend tijdens een voetbalwedstrijd van VC Trynwâlden worden gebruikt en dus niet tijdens de training of andere gelegenheden, tenzij daarvoor door het bestuur toestemming is gegeven.

De door de club beschikbare gestelde trainingspakken zijn voorzien van unieke opdruk en mogen alleen gedragen worden op wedstrijddagen op weg van huis naar de club, op de club, naar uitwedstrijden en op weg van de club naar huis en dus niet tijdens de training of andere gelegenheden, tenzij daarvoor door het bestuur toestemming is gegeven.

Wedstrijden van VC Trynwâlden worden altijd gespeeld in het officiële tenue.

Voetbalshirts, trainingspakken, trainer-/coachjassen en keepershandschoenen worden in bruikleen beschikbaar gesteld aan de leden. De ouders van de leden tot en met categorie O17 en de leden vanaf O17 tekenen voor het beschikbaar stellen van de materialen een overeenkomst waarmee ze instemmen met de gebruiksvoorwaarden.

Voetbalshirts worden aan het begin van het jaar aan de leider van het betreffende team uitgedeeld.

Nieuwe leden krijgen de beschikking over voetbalbroek voetbalkousen en een trainingspak. De kledingcommissie neemt contact op met (de ouders van) nieuwe leden en zorgt dat hierin wordt voorzien. Met een voucher kunnen het éénmalig ter beschikking gestelde wedstrijdbroekje en de sokken in de kantine bij de bar worden opgehaald.

De wedstrijdbroekjes en kousen zijn eigendom van de leden.

Trainingspak, indien de maat te klein is geworden, en trainer/coachjas moeten aan het einde van het seizoen schoon ingeleverd worden. De inlevermoment(en) worden tijdig kenbaar gemaakt.

Een trainingspak of coachjas dient ingeleverd te worden bij het beëindigen van het lidmaatschap. Indien het trainingspak niet wordt ingeleverd worden er kosten in rekening gebracht.

Iedere leider van een team is verantwoordelijk voor de door VC Trynwâlden verstrekte materialen (ballen, ballentas, voetbalshirt en keepertenue).

Aan het einde van het voetbalseizoen dienen de leiders er voor te zorgen dat de tas met alle kledingstukken en andere materialen wordt ingeleverd bij de kledingcommissie.

Een lid (danwel de ouders van een lid) betaald maandelijks een vergoeding voor de ter beschikbaarstelling van de kleding. Deze bijdrage is verrekend in de maandelijkse contributie en wordt automatisch geïncasseerd. De bijdrage komt ten gunste aan het kledingfonds van VC Trynwâlden. Door de inkomsten van het kledingfonds is de vereniging in staat de volledige club van representatieve kleding te voorzien.

Elk lid is verplicht deel te nemen aan het kledingfonds.

In de gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de kledingcommissie of desnoods het bestuur van VC Trynwâlden.

Voor informatie over clubkleding kunt u contact opnemen via:  kleding@vctrynwalden.nl