Vervolgens moesten we ons via een brug bewegen naar het voetbalveld, dit in combinatie met het voorgaande bleek “a bridge to far”. Het viel onze spelers dan ook niet verwijten dat ze wat weifelend aan de wedstrijd begonnen tegen een sterke tegenstander.  Gelukkig duurde het niet lang dat de jongens zich herpakten en door een subtiele goal van Sander kwamen we op een 0 – 1 voorsprong. Wij speelden in deze fase van de wedstrijd gewoon beter dan de tegenstander, echter halverwege de eerste helft sloeg Be Quick terug met een goal en kwam hierdoor terug in de wedstrijd. Onze keeper Johannes moest vol aan de bak en dat deed hij met klasse, we mochten onder andere fantastische zweefduiken van Johannes noteren die zelf de spotters van het militaire vliegveld van Leeuwarden niet eens hebben mogen meemaken. Julian vocht en knokte voor iedere meter in combinatie met zijn mooie techniek, wij zullen hem volgende wedstrijd zeer gaan missen als hij in Rotterdam verblijft. Wij vermoeden dat hij daar een proefwedstrijd voor Feyenoord mag spelen. Helaas stond het met de rust 3 – 1 voor de gastheren.

De tweede helft ging een stuk beter, Tymon kreeg een verwoede blik in zijn ogen, hij ging helemaal los, passeerde tegenstanders, pakte ballen af, joeg de tegenstander op en kon slechts gestopt worden doordat hij last van zijn knie kreeg. Na een blessurehandeling vervolgde hij de wedstrijd. De tegenstander was ongenadig hard tegenover Sander, die steevast schoppen kreeg tegen zijn schenen. Het is dan ook een wereldprestatie van Sander dat hij karakter bleef tonen en maar door bleef gaan, hij gaf het juiste antwoord aan de tegenstander door wederom een mooie goal te maken.

Steijn was weer onze steun en toeverlaat op het veld, hij buffelde en knokte zich helemaal uit de naad voor ons team. Van Kees zullen vele van de tegenstanders vannacht nog badend in het zweet wakker worden, hij liet de tegenstanders geen moment met rust en joeg iedere tegenstander op. Glenferd knalde een paar keer fraai op de goal en gaf voor zijn doen redelijk vaak goede passes. Nathan zorgde er persoonlijk voor dat de vedette van de tegenstander geheel uit de wedstrijd werd gespeeld, Nathan deed dit met zoveel overtuiging dat de coach van de tegenstander deze vedette maar uit het veld heeft gehaald.

Net als vorige week was de einduitslag 6 – 2.