• Home • Nieuws • Agenda • Haersmasingel 40 • 9062 GC Oenkerk • info@vctrynwalden.nl • Contact

 • Onlangs heeft het bestuur van VC Trynwâlden afscheid genomen van Jacob Seinstra en Ealse Stienstra. Jacob en Ealse hebben veel goed werk verzet en daarvoor nogmaals ontzettend bedankt! Zij hebben uitstekende opvolgers gevonden. 

  Hieronder stellen zij zich kort voor:

  Mijn naam is Sander Dijkstra en ik ben per februari 2022 in de functie van algemeen lid toegetreden tot het bestuur van VC Trynwâlden. Ik ben 27 jaar, woon in Oentsjerk en werk bij de Universiteit van Twente. In de jeugdelftallen (van eerst nog TTBC en later VC Trynwâlden) was ik altijd keeper, waarna ik bij de overgang naar de senioren stopte met voetballen. Ik studeerde destijds toegepaste wiskunde aan de al eerder genoemde Universiteit van Twente en woonde in Enschede. Ik behaalde mijn masterdiploma en begon aan een PhD traject in 2020. Ik raakte weer betrokken bij VC Trynwâlden dankzij het 3e elftal op zondag. In het huidige seizoen keep ik zowel wedstrijden op zaterdag, bij het 2e elftal, als op zondag, bij het 3e elftal.

  Mijn naam is Roelof Planting (24 jaar), woonachtig in Gytsjerk. Vanaf mijn 7e voetbal ik bij VC Trynwâlden en speel nu in Zondag 2. Enkel tijdens mijn studieperiode ben ik, net als Sander, kort gestopt met voetbal. Echter trok het spelletje mij al snel weer terug naar onze vereniging. Zowel in de jeugdploegen van VC Trynwâlden, als later in de senioren speelde ik veelal als keeper.
  In september 2021 ben ik door Jacob Seinstra gevraagd om zijn rol als penningmeester in het bestuur over te nemen. Na een korte kennismaking was ik snel overtuigd! Daarnaast past deze rol goed bij mijn achtergrond. Begin 2021 heb ik twee masters afgerond aan de Universiteit van Groningen, International Financial Management en Controlling. Vlot daarna ben ik gaan werken als Financial Controller bij een grote fietsenfabrikant.

  Welkom en succes Sander en Roelof!

  Sander staat links en Roelof rechts op de foto.