• Fysiotherapie T-Med

  Blessure? Klachten? Maak een afspraak met Johan Idema en/of laat je behandelen bij en adviseren door T-Med! 

  Heb je een blessure of zit je tegen een blessure aan? Op dinsdagavond kun je dan voor een eerste behandeling en advies bij Johan Idema op de club terecht. Je kunt een afspraak met hem maken. De trainers en leiders beschikken over het telefoonnummer van Johan.

  Ook kun je je, vlakbij het sportcomplex, laten behandelen door één van de fysiotherapeuten van T-Med op Frisiastate 23A (de praktijk zit aan de buitenkant van Heemstra State). VC Trynwâlden werkt samen met deze fysiotherapiepraktijk van Hessel Turkstra en José Sinnema. Het kan ook zijn dat Johan je doorverwijst naar hen na zijn eerste diagnose.

  De praktijk is gespecialiseerd in sportblessures en onze spelers (van jong tot oud) kunnen daar op afspraak van maandag tot en met donderdag iedere middag vanaf 17.00 uur terecht. Daarvoor moet je je (of je vader of je moeder) wel even aanmelden bij Hessel Turkstra op zijn 06-nummer: 0651210976. Mailen kan ook via de website van T-Med onder 'afspraak maken'. Hij kan je dan inplannen op dit sportpreekuur tussen vijf en zes uur 's middags. Je mag Hessel op zijn 06-nummer ook een Whatsapp-bericht sturen waarin je de klacht omschrijft. Vaak kan Hessel op basis daarvan al een eerste advies geven.

  Een telefonisch of Whatsapp-advies of een eerste korte afspraak om de klacht of blessure te beoordelen wordt niet in rekening gebracht. Een langer bezoek wordt bij de zorgverzekeraar in rekening gebracht. Onder de 18 jaar valt dat onder de basisverzekering en zodoende heb je dan geen kosten voor jezelf. 

  Als bestuur van VC Trynwâlden bevelen we van harte aan om gebruik te maken van de verzorging en behandeling door Johan Idema en/of T-Med. Blijf niet doorsukkelen met een blessure maar werk actief aan het herstel daarvan met advies van de verzorger en/of fysiotherapeut. De trainers van onze teams willen we hier ook nadrukkelijk op wijzen. Stimuleer geblesseerde spelers of spelers met klachten om een afspraak bij Johan en/of T-Med te maken.