• Informatie over gebruik kleding VC Trynwalden

  De kledingcommissie is verantwoordelijk voor de uitvoer van het kledingbeleid van VC Trynwalden. De belangrijkste taken van de kledingcommissie zijn:

  - Uitdelen van kleding (broeken en sokken) aan nieuwe leden.

  - Uitdelen aan en registratie van kleding (jassen) en materiaal (ballen, waterzakken etc.) aan leiders en trainers aan het begin van het seizoen.

  - Inname en registratie van kleding (jassen) en materiaal (ballen, waterzakken etc.) van leiders en trainers aan het eind van het seizoen.

  - Bestellen van wedstrijdkleding.

  - Bestellen van kleding voor nieuwe leden en kleding voor leiders/trainers.

  - Controleren van bestelling op maat, aantal, juiste bedrukking etc.

  - Beheren en registreren van de voorraad.

  De kledingcommissie werkt nauw samen met de ledenadministratie, de materiaalcommissie en de sponsorcommissie. Voor het seizoen 2020-2021 bestaat de commissie uit de volgende personen:

  - Sjoukje Siderius

  - Esther Zeinstra

  - Corina Kremer

  - Anneke Sikma

  - Nynke Santema

  Voor informatie over clubkleding kunt u contact opnemen via: kleding@vctrynwalden.nl 

  In het kort het kledingreglement van VC Trynwalden:

  Het kledingreglement van VC Trynwâlden wordt uitgevoerd door de kledingcommissie.

  Aan het begin van het seizoen wordt er een tas met voetbalshirts aan de leider van ieder team uitgedeeld. Een speler is zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van voetbalbroek en -kousen. Een nieuw lid ontvangt wel eenmalig bij aanmelding gratis een voetbalbroek en -kousen van de vereniging.

  Daarnaast heeft ieder jeugdteam een set presentatiepakken. Presentatiepakken zijn eigenlijk trainingspakken, echter deze pakken zijn alleen bedoeld om als team te dragen voor en na de wedstrijd (uitstraling van eenheid). Ook deze pakken worden aan het begin van het seizoen aan de leider van het team uitgedeeld. De leider deelt de pakken vervolgens uit aan de spelers.

  Aan het einde van het seizoen levert de leider de shirts en de presentatiepakken weer in bij de kledingcommissie.

  Individueel worden er geen presentatiepakken door de vereniging verstrekt.

  Voor seniorenteams moet nog nader beleid worden bepaald m.b.t. presentatiepakken (of een variant hiervan). Zoals het nu staat zal er in het lopende seizoen 2022-2023 op dit vlak even niets gebeuren.

  Bij het beëindigen van het lidmaatschap dient alle kleding, behalve broekje en kousen, te worden ingeleverd bij de club.

  Een lid betaalt (dan wel de ouders van een lid betalen) maandelijks een vergoeding voor het beschikbaar stellen van de kleding. Deze bijdrage is verrekend in de maandelijkse contributie en wordt automatisch geïncasseerd.