• Informatie over gebruik kleding VC Trynwalden

  De kledingcommissie is verantwoordelijk voor het uitvoeren van het kledingbeleid van VC Trynwâlden. De belangrijkste taken van de kledingcommissie zijn:

  - Uitdelen/innemen van kleding per team.

  - Uitdelen/innemen kleding (jassen) van leiders en trainers.

  - Beheren en registreren van de voorraad.

  - Inkoop van nieuwe kleding.

  De kledingcommissie werkt nauw samen met de ledenadministratie, de materiaalcommissie en de sponsorcommissie. De kledingcommissie bestaat uit de volgende personen:

  - Sjoukje Siderius

  - Esther Zeinstra

  - Hilde Stienstra

  U kunt contact opnemen met de kledingcommissie via: kleding@vctrynwalden.nl 

   

  In het kort het kledingreglement van VC Trynwâlden:

  Aan het begin van het seizoen wordt er een tas met voetbalshirts door de kledingcommissie aan de leider van ieder team uitgedeeld, deze wordt aan het einde van het seizoen weer ingeleverd. Een speler is zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van voetbalbroek en -kousen. Voor een nieuw lid worden de voetbalbroek en -kousen de eerste keer vergoed door de vereniging, het nieuwe lid moet deze wel zélf bij de leverancier (Muta) ophalen. Verstandig is het om dit bij Muta van tevoren even te melden. Nadere informatie hierover krijgt u automatisch bij de aanmelding en anders graag even contact opnemen met de kledingcommissie.

  De jeugdteams krijgen een presentatiepak van de vereniging ter beschikking. Het is de bedoeling dat de jeugdspelers deze pakken voor en na de wedstrijden dragen, om zo het teamgevoel uit te dragen. De pakken zijn eigendom van de vereniging en niet bedoeld om in te trainen of privé te dragen.

  De presentatiepakken worden aan het begin van het seizoen door de kledingcommissie aan de leiders van de teams uitgedeeld en aan het einde van het seizoen weer ingenomen. De leiders delen de pakken weer uit aan de spelers en registreren dit. Mocht een presentatiepak niet weer worden ingeleverd, dan zal de vereniging hiervoor kosten in rekening brengen bij de betreffende speler.

  Een nieuwe jeugdspeler kan het presentatiepak ontvangen via de teamleider.