• Informatie over gebruik kleding VC Trynwalden

  De kledingcommissie is verantwoordelijk voor de uitvoer van het kledingbeleid van VC Trynwalden. De belangrijkste taken van de kledingcommissie zijn:

  - Uitdelen van kleding (broeken en sokken) aan nieuwe leden.

  - Uitdelen aan en registratie van kleding (jassen) en materiaal (ballen, waterzakken etc.) aan leiders en trainers aan het begin van het seizoen.

  - Inname en registratie van kleding (jassen) en materiaal (ballen, waterzakken etc.) van leiders en trainers aan het eind van het seizoen.

  - Bestellen van wedstrijdkleding.

  - Bestellen van kleding voor nieuwe leden en kleding voor leiders/trainers.

  - Controleren van bestelling op maat, aantal, juiste bedrukking etc.

  - Beheren en registreren van de voorraad.

  De kledingcommissie werkt nauw samen met de ledenadministratie, de materiaalcommissie en de sponsorcommissie. Voor het seizoen 2020-2021 bestaat de commissie uit de volgende personen:

  - Sjoukje Siderius

  - Esther Zeinstra

  - Corina Kremer

  - Anneke Sikma

  - Nynke Santema

  Voor informatie over clubkleding kunt u contact opnemen via: kleding@vctrynwalden.nl 

  In het kort het kledingreglement van VC Trynwalden:
  Het kledingreglement van VC Trynwâlden wordt uitgevoerd door de kledingcommissie.

  Voetbalshirts worden aan het begin van het jaar aan de leider van het betreffende team uitgedeeld. Nieuwe leden krijgen bij aanmelding eenmalig een voetbalbroek en -kousen van de vereniging. Daarna is een lid zelf verantwoordelijk voor aanschaf van voetbalbroekje en -kousen. Bij het beëindigen van het lidmaatschap dient alle kleding, behalve broekje en kousen, te worden ingeleverd bij de club. 

  Iedere leider van een team is verantwoordelijk voor de door VC Trynwâlden verstrekte materialen (ballen, ballentas, voetbalshirt en keeperstenue). Aan het einde van het voetbalseizoen dienen de leiders er voor te zorgen dat de tas met alle kledingstukken en andere materialen wordt ingeleverd bij de kledingcommissie.

  Een lid betaalt (dan wel de ouders van een lid betalen) maandelijks een vergoeding voor het beschikbaar stellen van de kleding. Deze bijdrage is verrekend in de maandelijkse contributie en wordt automatisch geïncasseerd.