• Home • Nieuws • Agenda • Haersmasingel 40 • 9062 GC Oenkerk • info@vctrynwalden.nl • Contact

 • Gratis training voor kantine-vrijwilligers
  Hierbij nodigen wij jullie, als kantine vrijwilligers, uit voor de IVA-training (Instructie Verantwoord Alcoholschenken). Deze training wordt aangeboden door de gemeente en is voor iedereen die bardiensten draait en nog niet in het bezit is van het IVA-certificaat. Naast dat vanuit de gemeente iedereen geacht wordt in het bezit te zijn van het IVA-certificaat is deze training ook heel interessant, nuttig en leerzaam.
  Het is een training van één avond, deze is gratis en wordt afgesloten met een certificaat op naam. De training bieden we op twee avonden aan: maandag 22 en 29 januari 2024. Locatie is onze eigen kantine en de aanvang is 19.30 uur (tot ongeveer 21.15uur).

  Op de training wordt o.a. uitgebreid ingegaan op het onderwerp ‘wederverstrekking’ (volwassene geeft alcohol door aan een minderjarige) en hoe hier mee om te gaan bij constatering. Het programma van de training is interactief met veel ruimte voor vragen en discussie. Uiteraard zijn ook de kantine vrijwilligers die al wel in het bezit zijn van het certificaat welkom voor bijscholing.

  Er is beperkt plaats per avond dus geef je snel op! Opgave kan door een mail te sturen naar: sbso.communicatie@gmail.com met daarbij de naam/namen van de deelnemer(s) en de voorkeursdatum.

  We zien jullie graag op maandag 22 of 29 januari!


  Nieuwe rokersplek
  Er is een nieuwe rokersplek gerealiseerd achter het houten koffiehokje. Dit is met bordjes aangegeven. De afvalbakken voor sigaretten zijn inmiddels ook verplaatst. Er mag niet meer gerookt worden op de buitentrap vanuit de kantine en voor de hoofdingang van de kantine! Dit geldt voor alle dagen van de week. Op zaterdagen is het sportcomplex tot 14.00 uur rookvrij.
  Ook voor niet rokers is het niet toegestaan om op de buitentrap vanuit de kantine te blijven staan. Vanuit veiligheids- en toegankelijkheidsaspect dient deze trap vrij te blijven.


  Fietsen in de fietsenstalling
  Meestal gaat het goed maar soms kan het beter. Fietsen horen in de fietsenstalling bij de ingang van het complex. Ook al staat het hek open, dit is geen signaal dat er gefietst kan worden tot aan het speelveld toe. Zo houden we het complex netjes en veilig voor iedereen.