• Home • Nieuws • Agenda • Haersmasingel 40 • 9062 GC Oenkerk • info@vctrynwalden.nl • Contact

 • VC Trynwalden is op zoek naar twee trainers voor het tweede zaterdagteam en de JO19-1. Hieronder beide vacatureteksten.

  Trainer zaterdag 2 van VC Trynwâlden

  VC Trynwâlden is voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar een trainer voor het zaterdagteam van VC Trynwâlden (VCT za. 2). Dit team bestaat uit een enthousiaste, trouw aanwezige groep spelers van uiteenlopende leeftijd. De laatste twee afgebroken seizoenen draaide het elftal bovenin mee in de reserve vierde klasse. Belangstellenden nodigen we van harte uit om te reageren.

  Wij zijn op zoek naar een bij deze groep passende trainer die plezier en een gezonde dosis fanatisme aan elkaar koppelt in de trainingen en bij het coachen. Van de trainer vragen wij het verzorgen van de training op maandagavond en donderdagavond en het begeleiden van het elftal op zaterdagmiddag. Binnen de groep is ervaring aanwezig om een training of het coachen van een wedstrijd waar te nemen, mocht het een enkele keer voorkomen dat je als trainer verhinderd bent. Tijdens de trainingen wordt de groep aangevuld met spelers van VCT za. 3, waardoor vrijwel altijd met een volwaardige groep kan worden getraind.

  Onze voorkeur gaat uit naar een trainer die in het bezit is van een trainersdiploma en die trainerservaring heeft. Als je dit nog niet hebt, maar je hebt wel een voetbalachtergrond en je wilt bij dit team bijvoorbeeld je eerste stappen op het trainerspad zetten, dan nodigen we je eveneens uit om te reageren. Desgewenst kunnen we ook faciliteren bij het volgen van een trainerscursus.

  VC Trynwâlden beschikt over goede (trainings)faciliteiten (waaronder een kunstgrasveld) en wij bieden een passende vergoeding voor het twee keer per week verzorgen van de training en het coachen op zaterdag. De vereniging zorgt voor een adequate ondersteuning.

  Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met Tjeerd Rijpma, bestuurslid voetbalzaken bij VC Trynwâlden, op telefoonnummer 06 – 41 09 12 77.

  Geïnteresseerde trainers kunnen hun reactie voor 28 mei a.s. sturen naar voetbalzaken@vctrynwalden.nl  Je krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht over het vervolg van de procedure.

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Trainer JO19-1 VC Trynwâlden

  VC Trynwâlden is voor het seizoen 2021-2022 (met de intentie langer samen te werken) op zoek naar een trainer voor de JO19-1. Het is een talentvolle lichting van gedreven spelers die vanuit de JO17-1 overkomt. Belangstellenden nodigen we van harte uit om te reageren.

  In overleg met de aan te stellen trainer zal de vereniging bij de KNVB een verzoek indienen om de JO19-1 in een passende klasse te laten uitkomen (1ste klasse of hoofdklasse).

  Wij vragen een ambitieuze trainer die de spelers de laatste stappen kan laten maken voordat zij overgaan naar de senioren. Een trainer die zich kan verplaatsen in de belevingswereld van jongens van deze leeftijd en iemand die niet alleen plezier beleeft aan het overbrengen van de tactische en technische aspecten maar ook aan het vanuit een natuurlijk overwicht werken en omgaan met deze spelers.

  Wanneer je in het bezit bent van het diploma TC3/Uefa c (youth) en ervaring hebt met het trainen van jeugdteams, is dat uiteraard een voordeel, maar wij nodigen ook ambitieuze, beginnende trainers met een voetbalachtergrond uit om te reageren. Desgewenst kunnen we dan ook faciliteren bij het volgen van een trainerscursus.

  VC Trynwâlden beschikt over goede (trainings)faciliteiten (waaronder een kunstgrasveld) en wij bieden een passende vergoeding voor het twee keer per week verzorgen van de training (trainingsdagen in overleg te bepalen) en het coachen op zaterdag. De vereniging zorgt voor een adequate ondersteuning.

  Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met Hoofd Jeugdopleidingen Rudy Outhuijse op telefoonnummer 06 – 40 10 81 35.

  Geïnteresseerde trainers kunnen hun reactie voor 27 mei a.s. sturen naar hjo@vctrynwalden.nl Je krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht over het vervolg van de procedure.