• Vrijwilligers VC Trynwalden

    De voetbal kan blijven rollen, omdat diverse mensen zich vrijwillig voor de vereniging inzetten. Dat is essentieel voor het goed functioneren van de vereniging.

    Binnen de vereniging is een aantal commissies samengesteld, waarvan de vrijwilligerscommissie zich actief bezighoudt met het benaderen van vrijwilligers. De vrijwilligerscommissie neemt ook contact op met nieuwe leden om te horen op welk gebied zij, of hun ouders (bij jeugdleden), een steentje willen bijdragen.

    Uiteindelijk is het de bedoeling dat van ieder jeugdlid tot en met JO16, een ouder een vrijwilligerstaak uitvoert. Dat kan betekenen dat een ouder leider of trainer is, maar het kan bijvoorbeeld ook dat een ouder één of twee keer per jaar een kantinedienst meedraait of een wedstrijd fluit. Vanaf de JO17 verwachten wij dat een voetballend lid zelf, naast het spelen, ook een andere rol binnen de vereniging vervult, bijvoorbeeld als trainer, leider of scheidsrechter.

    Op dit moment hebben we de meeste commissies ingevuld, maar op een paar plekken zoeken we nog mensen. Ten eerste zoeken we nog minimaal twee mensen in de vrijwilligerscommissie zelf. Daarnaast zoeken we nog een derde lid in de scheidsrechterscommissie. En als laatste willen we de ontvangstcommissie graag nog uitbreiden.

    Meer informatie ontvangen over de verschillende vrijwilligersfuncties? Neem dan contact op met Alie Klompmaker en Aukje de Jong via vrijwilligers@vctrynwalden.nl.