• Home • Nieuws • Agenda • Haersmasingel 40 • 9062 GC Oenkerk • info@vctrynwalden.nl • Contact

 • Woord van de voorzitter: aangescherpte coronaregels en dankwoord aan helpende handen

 • Beste mensen,

  Dinsdagavond was er een nieuwe persconferentie van onze regering over de coronamaatregelen. De boodschap betekent voor onze voetbalvereniging: geen wedstrijden meer voor de senioren én de jeugd. Senioren (vanaf 18 jaar) mogen ook niet in teamverband trainen. Jeugd t/m 17 jaar mag nog wel trainen en onderling met teams van de eigen vereniging een wedstrijd spelen. De kantine blijft dicht, de kleedkamers/douches gaan nu ook dicht. Dit gaat in op woensdag 14 oktober om 22:00 uur, dus eigenlijk op donderdag 15 oktober. 

  Het is natuurlijk jammer dat deze maatregelen doorgevoerd worden, maar aan de andere kant ook begrijpelijk. De volksgezondheid is erg belangrijk en met de cijfers van de coronabesmettingen gaat het niet de goede kant op.

  Naast deze spannende maatschappelijke ontwikkelingen wil ik het toch graag ook even hebben over de ontwikkelingen binnen onze eigen vereniging. Wij hebben als bestuur de afgelopen tijd op een aantal manieren een beroep op jullie als vrijwilliger gedaan. Ten eerste hebben we enkele weken geleden ouders van jeugdleden gevraagd om bij thuiswedstrijden de tegenpartij te ontvangen. Daar werd goed gehoor aan gegeven, fijn om te zien.

  Omdat we merkten dat er toch ook nog wel wat centrale coördinatie nodig was (constante bezetting bij het hek, algemene vragen beantwoorden), waren wij als bestuur ook bijna altijd nog wel aanwezig op het sportcomplex. Toen het bij ons als bestuur wat begon te kraken, hebben we ook een beroep op jullie gedaan om ons te helpen bij deze centrale coördinatie. Hier kwam gelukkig snel positieve respons op. Ook hier waren we erg blij mee.

  Voor de komende weken hadden we de eerste schema’s gemaakt, maar dat is nu eerst even niet meer nodig. Maar we weten zeker dat de situatie weer komt dat we jullie hiervoor wel weer nodig hebben. Sterker nog: het groepje coördinatoren kan nog wel wat groter, dus we zouden graag zien dat er nog wat meer aanmeldingen komen. Jullie kunnen je aanmelden via het mailadres facilitairezaken@vctrynwalden.nl. Hoe groter de groep, hoe minder vaak je wordt ingedeeld, en hoe groter het plezier.

  Voor de extra corona-inzet tot nu toe willen wij jullie heel erg bedanken. Top!

  Blijf gezond en tot binnenkort,

  Namens het bestuur

  Jolt Andela